Idei de Cadouri

14 Idei de cadouri personalizate

idei cadouri personalizate

Pielea naturala este un material clasic si elegant, care se potriveste perfect pentru a personaliza cadouri pentru cei dragi. La Kadolex.ro, suntem pasionati de produsele din piele naturala si ne-am gandit sa va oferim o lista de 14 idei de cadouri personalizate din piele naturala.

Portofel personalizat – un portofel elegant si practic este un cadou potrivit pentru orice ocazie, iar daca il personalizati cu initialele persoanei dragi, va fi cu atat mai special.

Etui Ochelari Personalizat – aceste etui din piele naturala sunt ideale pentru persoanele care poarta ochelari si sunt atente la organizarea aestora in timp ce se deplaseaza. Personalizati-le cu numele persoanei sau cu initialele acesteia si veti face o impresie excelenta.

Agenda personalizata – o agenda din piele naturala este un cadou util si elegant, iar personalizarea ei cu initialele va arata cu adevarat speciala.

Punga de voiaj personalizata – aceasta punga din piele naturala este perfecta pentru persoanele care calatoresc des. Personalizati-o cu numele persoanei si va deveni un cadou memorabil.

Curea personalizata – o curea din piele naturala personalizata cu numele sau initialele persoanei este un cadou simplu, dar de efect.

Geanta personalizata – o geanta din piele naturala personalizata este o alegere excelenta pentru persoanele care iubesc moda si accesoriile elegante.

Port chei personalizat – acest port chei din piele naturala personalizat cu numele sau initialele persoanei dragi este un cadou util si memorabil.

Set de calatorie personalizat – acest set din piele naturala, care contine o punga de voiaj si un portofel, poate fi personalizat cu initialele persoanei si va fi apreciat de oricine calatoreste frecvent.

Suport pentru telefon personalizat – acest suport din piele naturala pentru telefon poate fi personalizat cu o imagine draga si va fi un cadou util si original.

Jurnal personalizat – un jurnal din piele naturala personalizat cu numele persoanei este un cadou excelent pentru iubitorii de scris.

Etui pentru pasaport personalizat – acest etui din piele naturala pentru pasaport poate fi personalizat cu numele sau initialele persoanei si va fi apreciat de cei care calatoresc des.

Geanta pentru laptop personalizata – o geanta pentru laptop din piele naturala personalizata cu numele persoanei este un cadou excelent pentru cei care sunt mereu in miscare.

Capac pentru telefon personalizat – acest capac din piele naturala pentru telefon poate fi personalizat cu o imagine draga si va proteja telefonul intr-un mod elegant.

Breloc personalizat – un breloc din piele naturala