POLITICA RETURNARE (persoane fizice)

  Daca sunteti persoana fizica si doriti sa va exercitati dreptul de returnare, trebuie sa ne informati cu privire la aceasta in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Ulterior, dupa receptia produsului la sediul Kadolex se va face rambursarea in cel mult 48 de ore. Totusi, daca a trecut acest termen de 14 zile calendaristice (dar nu mai mult de 30 de zile) si doriti returnarea produsului, aceasta trebuie sa fie justificata. Pe baza facturii/bonului fiscal se va face rambursarea baniilor in contul dvs. in cel mult 48 ore de la receptia produsului.

  Procedura de returnare (14 zile)

  Daca doriti sa returnati produsul in termenul stabilit de 14 zile de la achizitie, costul de retur este suportat de noi. Va trebui sa ne furnizati adresa de unde se va face ridicarea produsului de catre curier, iar noi vom solicita un curier sa ridice coletul dvs., care trebuie ambalat corespunzator, cu factura si etichetele intacte. Dupa receptia si verificarea acestuia sa corespunda cu produsul achizitionat si starea acestuia, se vor rambursa banii in contul dvs. in cel mult 48 ore. Kadolex isi rezerva dreptul de a limita serviciul de returnare a produselor gratuit in termen de 14 zile in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.

  Procedura de returnare produs personalizat (14 zile)

  Daca doriti sa returnati un produs personalizat in termenul stabilit de 14 zile de la achizitie, costul de retur este suportat de catre dvs. iar rambursearea se va face doar in cuantum de cel mult 50% din valoarea achizitiei. Va trebui sa trimiteti produsul la adresa sediului, Str. Porumbeilor nr. 21, Cluj-Napoca, Cluj. Dupa receptia si verificarea acestuia sa corespunda cu produsul achizitionat si starea acestuia, se vor rambursa banii in contul dvs. in cel mult 48 ore.

  Procedura de returnare (30 zile)

  Daca doriti sa returnati produsul in termenul stabilit de 30 zile de la achizitie, costul de retur este suportat de catre dvs. Va trebui sa trimiteti coletul la adresa Str. Porumbeilor, nr. 21, Cluj-Napoca, Cluj, fara ramburs. Dupa receptia si verificarea acestuia sa corespunda cu produsul achizitionat si starea acestuia, se vor rambursa banii in contul dvs. in cel mult 48 ore. Pentru returnarea produselor comercializate de Kadolex ne puteti contacta telefonic la numarul 0742662200. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat. Daca doriti sa solicitati alte informatii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@kadolex.ro, sau telefonic la 0742662200.